Pages

Wednesday, October 29, 2014

Contoh dan Panduan EXAM PTD

Assalamualaikum ..

Tahniah bagi calon Pegawai Tadbir Diplomatik yang melepasi peringkat pertama..
Anda sepatutnya berasa bertuah kerana dalam berjuta yang memohon anda antara yang beribu yang terpilih..klik sini untuk semak senarai nama calon.


Anda bakal mengenepikan calon lain! Usah risau berkaitan persediaan kerana anda berpeluang mendapatkan Pakej Rujukan dan Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik PTD M41 yang disediakan oleh Tim Infokerjaya.

Rujukan PTD ini telah membantu ribuan calon sejak tahun 2009 yang lalu. Dan versi terkini contoh soalan PTD ini bukan hanya soalan tetapi merupakan rujukan kemaskini khas untuk exam PTD 2014 yang bakal berlangsung pada 01 Disember nanti.

Disini saya ingin berkongsi dengan kalian semua contoh soalan PTD.
Sila klik gambar di bawah untuk memuat turun contoh soalan PTD secara PERCUMA !! Saya ulang PERCUMA sebelum tawaran ni di tutup.


Sudah download percuma contoh soalan PTD  di atas? ingin rujukan yang lebih lengkap? Jangan risau,Edisi Penuh Rujukan Peperiksaan Online PTD ini sudah mula dibuka jualannya bermula hari Sabtu, 25 Oktober 2014  sehingga Khamis 30 Oktober 2014 dalam masa yang terhad (baki kurang dari 48 jam!), anda boleh dapatkan rujukan ini di PAUTAN INI.

 Terdapat cara mudah dan cepat untuk mendapatkan eBook ini, hanya melalui transaksi online menggunakan kredit/debit kad, anda hanya perlukan kurang dari 5 minit sahaja untuk mendapatkan ebook ini.

0 comments: