Pages

Wednesday, June 12, 2013

::. On Job Training.::

As'salamualaikum w.b.t..

salam kasih dan sayang pada junjungan Nabi Muhammad SAW serta keluarga baginda... syukur pada Allah kerna memberi hamba mu ini peluang untuk beribdat kpd Mu..

haaaaa...ada pun masa..yela xtau nk buat apa...hari ni merupakan hari ke-4 aku buat OJT di TMpoint cyberjaya... knp aku pilih buat kat sini???sbnrnye aku ada apply buat kat bangi but TM kata bangi tu kecik sgt..so dia bg aku kat TMpoint jalan raja chulan...dgr je chulan aku xmo...yela dkat ngn KL.. so kompem jem gila... so aku pilih r ke cyber sbb nak elak jem punya hal...huhuhu

manager kat TMpoint cyber ni En.Haizi...dia dl dr org bwh naik ke mnger..dalam masal 8 tahun..so respect gak r...hurmmm dah masuk hr ke-4 ni ...xda keje sgt dorg bg kat aku...cz customer skit je.. then staff pl byk gak so dorg pun xtau nk bg keje apa kat aku...so penat menagok je la..

dok tgh2 free2 ni aku pon ada gak sembg2 ngn senior2 staff kat sini pasal tm..terutama sakali mest la benefit kan...dapt tau gak r aku pasal loan rumh...medical...gaji...and for sure bila keje ni mest dgr gosip2...hahaha... tp kat sini sempoi je...kadang2 boring gak cz xtau nk buat apa..rasa serba salah ...hehehe...




bertapa lengang nyer...view from my desk

tv d sebelah ku..tp segan nk usha tkt customer ingt staff ni duk tgk tv ja..haha


ps3 !!!!  tmpt keje korg ada???huhu...tp syg cek malu nk main...hahaha



diam xdiam report ojt aku dah siap..ahhah..report ojt untuk 2 miggu kot..padahal keje xsampai semggu...yg lain sume telenovela aku karang...hahahah

p/s: myb skang aku xda keje..t keje btul2 mest kelam kabut...ramai gtau cam tu..so preapre dl mental n fizikal


0 comments: