Pages

Tuesday, April 24, 2012

::.Qudwah.::

Assalamualaikum w.b.t...
  salawat dan salam terhadap Rasul junjungan Nabi Muhammad SWT..
syukur kepada Allah sebb masih lg berpeluang menghirup udara yg serba percuma untuk trus hidup di muka bumi ini...huurmmm...skang msih dalam mood intership...ntah la tiba2 rasa bsyukur sgt coz dapat buat internship kat sini.. myb 6 bulan akan ku rasa cpt sgt ( sebb cpt sgt dah 2bulan ) ...xpa akan ku fully utilize 6 month ku kat tmpat intern ni... munkin aku xmampu nk buat dakwah secara terang-terangan cam tabliqh atau dai'e yg aktf, tp insyAllah dgn menunjuk 1 Qudwah yg baik itu pun salah 1 dakwah..
aku harap aku akan dapat something and give something to Syam & CO.. 




p/s : ingin sgt jd 1 benih yg apabila di campak di lautan luas atau dalam mana pun, insyAllah kalu baik, akan jd 1 pulau yg memberi manfaat kat org..  ;)

0 comments: