Pages

Wednesday, June 8, 2011

::.MaSaKu SeMAkInG SiNgKaT.::

Assalamualikum...

Hari ni genap la umor ku 21 tahun...
Alhamdullilah Allah masih lagi bg aku kesempatan untuk hidup menghirup udara, still lagi bg aku kesempatan untuk menjdi hambaNYA...
menjangkau umor 21 tahun memberiku 1 peringtan bg ku, bukan bermakna umor ku pnjng tp sebagai notice myatakan masa ku makin singkat...
Ya Allah takut sungguh bila d pkir2 balik.. 
byk sgt dosa hamba Mu ni telah buat...
byk azam aku ni...uhuhu..hope dapat la capai one of that..=)..
Thanks a lot pada yg Wish kat FB, sms or F2F..
sepanjng 21 tahun hidup ni byk bnda dah lalui..
pahit manis masam masin sume ada...
btul la kata org pegalaman tu byk mgajar kita..




ps/ dah 21 thun ni...boleh mgundi dah ka???huhuhuu  =)