Pages

Tuesday, April 19, 2011

::.cuci2 sawang.::

Assalamualaikum...
segala puji bg Allah dan salawat junjungan pada kekasih Allah Nabi Muhammad S.A.W..
agak berbulan2 tak update blog ni..dah nk bersawang blog ni..uhuhuh..mls..  ;)..senjak akhir2 ni suka  baca blog2 org..tu mls nk updated...hehhehe...
exam final nk dekat dah..uhhhhuhu...rasa bru jer hbis final sem lepas, dah nk ketemu final sem ni pl..takpa2..nama pun student kan??so stdy jela.. sem ni short sem, so rasa da bes  time tu improve CGPA...nk kna pulun b4 internship nant..bru dapat best company..  =)

~k till end~

4 comments:

LoVe_mE !Qa said...

salam~

insya-Allah!! jom sama2 pulun abes2 utk short sem ni..a bunch of lux =p

.: F@!n :. said...

ya2..jom2...t sama2 sume dapat first class leh makan besar... =)

sea_lavender said...

Salam...wish all the best ~
org hebat sudah psti cemerlang =)

.: F@!n :. said...

wslm...

wanie...huhuhu...tq..