Pages

Sunday, September 5, 2010

::. TeTaMu SudAh HamPiR PulanG.::

  Salam ...

pejam celik, pejam celik rupanya dah sampai ker mggu akhir Ramadhan..."Tetamu" kita yg  datang hampir sebulan yg lalu ingn pulang..cam ner ngn tadarus kita??amalan sunat??huhuhu...semkin pantas kita kejar semkin pantas dia berlari...ffuuissss...
Ramadhan lubuk "emas" bg umat islam...rajin org melombong emas tu..jgn pulak bila emas dah kurang ( bulan lain ) aktiviti melombong pun tak di jalankan...ingat kawan2 tuhan yg kita sembah pada bulan Ramadhan adalah sama dgn Tuhan yg ada pada bulan2 lain...myb amalan kita tu tak la sekencang amalan bulan Ramdhan tp at least jgn ler tggal trus...  =) peringtan juga pada saya ..

 Raya??uhuhu cam tak raya ja...exam membuatkan aku "senang hati " nk raya...huhu... k la sampai di sini sja yer...sapa yg memandu time balik raya ni hati2 lah...ingtlah org yg anda sayang..kalu tak da pun ingt, aku sayang kat korg....hehehe...

in the nutshel ( practise for muet) hehehe...disebabkan kat home sweet home ku tak da internet dgn lafaz bismillallhirahmanilrahim aku mgucapkan 

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN...
MOHON AMPUN ATAS SALAH SILAP SEPANJANG PERKENALAN KORG KAT AKU...



     

p/s : mark midterm dah kuar..Alhamdullih walaupn tak seberapa, syukur sgt...  =) see u all in final exam my coursemate...



2 comments:

ainxplod said...

salam....
hmm selamat hari raya..
maaf zahir&batin...

n wish all d best to all of u...
p/s duit raye jgn lupe:-D

.: F@!n :. said...

wslm...selamat hari raya gak...

all da best in exam...duit raya???tak da duit pecah r...hahhaha