Pages

Sunday, September 5, 2010

::. TeTaMu SudAh HamPiR PulanG.::

  Salam ...

pejam celik, pejam celik rupanya dah sampai ker mggu akhir Ramadhan..."Tetamu" kita yg  datang hampir sebulan yg lalu ingn pulang..cam ner ngn tadarus kita??amalan sunat??huhuhu...semkin pantas kita kejar semkin pantas dia berlari...ffuuissss...
Ramadhan lubuk "emas" bg umat islam...rajin org melombong emas tu..jgn pulak bila emas dah kurang ( bulan lain ) aktiviti melombong pun tak di jalankan...ingat kawan2 tuhan yg kita sembah pada bulan Ramadhan adalah sama dgn Tuhan yg ada pada bulan2 lain...myb amalan kita tu tak la sekencang amalan bulan Ramdhan tp at least jgn ler tggal trus...  =) peringtan juga pada saya ..

 Raya??uhuhu cam tak raya ja...exam membuatkan aku "senang hati " nk raya...huhu... k la sampai di sini sja yer...sapa yg memandu time balik raya ni hati2 lah...ingtlah org yg anda sayang..kalu tak da pun ingt, aku sayang kat korg....hehehe...

in the nutshel ( practise for muet) hehehe...disebabkan kat home sweet home ku tak da internet dgn lafaz bismillallhirahmanilrahim aku mgucapkan 

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN...
MOHON AMPUN ATAS SALAH SILAP SEPANJANG PERKENALAN KORG KAT AKU...



     

p/s : mark midterm dah kuar..Alhamdullih walaupn tak seberapa, syukur sgt...  =) see u all in final exam my coursemate...



Thursday, September 2, 2010

::.PeMiMPiN DtG DaN PeRgI.::




" pis dapat msg??hari ni ada usrah, ko p tak??? " fuiihhhh....kejam pulak bila ingt kan balik...dialog yg selalu berkumandang 2 tahun yg lepas dan mgambil masa agak lama nk adapt...tp org yg menghantar msg tuk berusrah tak pernah pun putus asa mgajak...



;;.gmbr tahun lepas semsa hiking di gunung dato..::

senjak di sapa di mmu..pekenalan d pantai pangkalan balak...camping...jaulah...qiam...semua tu kami semakin erat...pejam celik pejam celik dah 2 tahun setgh dah pun...

semalam munkin perjumpaan "keluarga"kami yg terakhir sebelum bertemu "keluarga yg baru"...agak beremosi gak smalm huhuhu...munkin last dgr ucapan dr beliau..cepat rasanya msa berlalu... sure kami rindu teguran nada jenaka abg tu ... walaupn jenaka, tp berdesup2 kna kat hati ni...hehehehe



halal kan sgala ilmu...maknan yg di belanja n paling serba salah bila kami mula2 dulu cuba mgelak berusrah..moga ada lg kesempatan selps 4 tahun tuk kita ketemu...cam abg selalu ckp bila ada ja ahli usrah yg kuar dan dtg ...
" pemimpin akan datang dan juga pergi. berjuangn mesti ditrus kan" ..




::.benar la istilah usrah tu keluarga.::


P/S: Moga ukhwah kita semua sampai ke syurga...