Pages

Monday, June 14, 2010

::.WhY We ShOuld never GivE uP Or QuiT.::

Assalamualaikum..

entry kali ni just nak share one aspiration...video tgk ngn housemate baru( ali yamen)... video btul2 membuat kan saya sedar nothing is possible kalu kita berusaha... so layan lah video ni k... =)











p/s: so the moral value of this story is, seseorg itu munkin mengganggap kan lelaki dalam video ni adalah disability person which is he does not have any leg or arm but for him disability, is the person who cant achieve goal...it depends our mind...our mind will differentiate either we are able or disable to do something...either it hard or not try it before u give up ... remember Allah look for our effort not the result.....

4 comments:

HafizuddinPirus said...

hehe.. jaga2 sikit dengan si Ali tu.. tak ingat ke diapernah jadi israel..

.: F@!n :. said...

owh skng dah tak israel dah senjak2 d baling batu oleh abg n acap...

ainxplod said...

hahaha... tringat waktu foundation...

.: F@!n :. said...

ain sombong...