Pages

Thursday, June 10, 2010

::. JuALaN PeNgHaBiSaN StOk BuKu.::


Assalamualaikum...

hai tuan puan, adik abg dan kakak...mari sini baca ni blog..kat sini ada jualan penghabiasn stok buku....sapa cepat dia dapat...lambat tak dapat ...lambat tak dapt....





Managerial accounting for accounting stdnt beta year...




princple of finance for accounting stdnt beta year...






management for beta year




english text book 1 and 2..foundation level...







business math text book...foundation managemnt level n BBA stdnt..




statistics n probability....foundation managemnt n BBA stdnt....


P/S : keaadaan buku masih segar n fresh lagi...cume bau kedai jer dah hilang..hehe...buku yg ori siap di balut...keaadaan seperti baru semalam jer beli... =)



price??
freee??????
huhuhuhuuuhu




half price for phostate book...and discount 30% bg origianl book( after deduction with depreciation) =).......


jika mahu byk lagi buku2 terpakai please make order...( any course) akan ku CUBA tnya pada sahabat2 handai jika ada yg ingin menjual... =)


"tak rugi jika anda invest duit anda untuk buku"







7 comments:

miss iszyani said...

salam A.fain ;)
huhu..saye lagik :P

saye nak beli new era of mnagement tuu! :D Richard L.Draft kan author dia?berape kah harge nye? heheh

ops!~
patutnye english for foundation level tu patutnye ade traces 3 jugak..ade pd saye lg!~ huhu~

.: F@!n :. said...

wslm...hahaha regular customer is coming...hahaha...new era tu harga asal time zaman sy RM25...so bila dah di tambah note tambhan kat buku2 tu hasil nukilan Dr.fain dan jagaan yg kemas buku tu appreciate RM30..gurau ja...as mention kat entry photostat book half price...accounting stdnt kan?? =)

.: F@!n :. said...

sory isz...buku lama sy beli RM20...so half price RM 10 ja... =)

miss iszyani said...

regular customer?? :P ops!~ wee~
hahah..bercadang nak naik kan harge kah Dr.Fain ? :P

RM 10? nak2!
plus nak pulangkan buku English 3 skali ;) huhu

ainxplod said...

salam... pak cik..
buku pun ade depreciation ke?
asl aku tak tau pun...

p/s: ckp kat apiz buku finance jgn lupe bg ye...heheh

.: F@!n :. said...

wslm....eh ada r ..every asset have depreciation...huhuhuhuhu...buku tu asset aku..ko tak tau cz aku rasa lecture cyber skip chapter kot...hahahhaa....ala bg kat ko time graduate t la...kat cyber t...hehehe

ainxplod said...

siot je.. byk lah...