Pages

Monday, June 14, 2010

::.WhY We ShOuld never GivE uP Or QuiT.::

Assalamualaikum..

entry kali ni just nak share one aspiration...video tgk ngn housemate baru( ali yamen)... video btul2 membuat kan saya sedar nothing is possible kalu kita berusaha... so layan lah video ni k... =)











p/s: so the moral value of this story is, seseorg itu munkin mengganggap kan lelaki dalam video ni adalah disability person which is he does not have any leg or arm but for him disability, is the person who cant achieve goal...it depends our mind...our mind will differentiate either we are able or disable to do something...either it hard or not try it before u give up ... remember Allah look for our effort not the result.....

Thursday, June 10, 2010

::. JuALaN PeNgHaBiSaN StOk BuKu.::


Assalamualaikum...

hai tuan puan, adik abg dan kakak...mari sini baca ni blog..kat sini ada jualan penghabiasn stok buku....sapa cepat dia dapat...lambat tak dapat ...lambat tak dapt....





Managerial accounting for accounting stdnt beta year...




princple of finance for accounting stdnt beta year...






management for beta year




english text book 1 and 2..foundation level...







business math text book...foundation managemnt level n BBA stdnt..




statistics n probability....foundation managemnt n BBA stdnt....


P/S : keaadaan buku masih segar n fresh lagi...cume bau kedai jer dah hilang..hehe...buku yg ori siap di balut...keaadaan seperti baru semalam jer beli... =)



price??
freee??????
huhuhuhuuuhu




half price for phostate book...and discount 30% bg origianl book( after deduction with depreciation) =).......


jika mahu byk lagi buku2 terpakai please make order...( any course) akan ku CUBA tnya pada sahabat2 handai jika ada yg ingin menjual... =)


"tak rugi jika anda invest duit anda untuk buku"







Monday, June 7, 2010

::.MeNjAnGKaU UmUr 20.::

Allhamdullah....
saat menaip entry ni, umur ku sudah pun mejankau 20 tahun..uhhhuhu cam tak percaya ja...tp syukur ke hadrat illahi cz badan ni masih lg boleh bernafas dan sihat... thanks pada yg wish n thanks gak pada yg buat prank kat aku...kuang asam betul time2 subuh pl tu...
aku ingt terlps bila dah tdo awal, tp firasat hati aku btul, c apis n uddin tak kan lps kan aku cam tu... kdgran suara apis n uddin mendayu2 gerak aku bgun subuh...punya la romantik..tiba2 1 cecair yg berbau d sapu ke muka badan n rambut...keadaan masih blur,aku meredha kan keadaan cz masih blur...huhuhu...ingt mimp rupa nya btul cz bau dia punya la busuk...even pas cuci pun bau dia perggghhh mmg melekat kat idung...skang duk type ni pun msih pening bau benda ni..lps soal kpd din baru r dia gtau, bnda tu dia perbuat dr tepung+air peti sejuk yg busuk+susu tepung yg busuk+serbuk teh..aku ingt sampai d situ ja...yg c apis pl p tambh belacan + tempoyak...korg byg kan keadaan bau n rasa cam ner??? mmg enak r...pening aku....Nway thanz cz bersusah payah...hehehe..hbis jer prank aku terus kami sesama solat subuh kat surau..lama tak solat subuh surau ni..uhhuhu...tp rasa2 nyer jemaah subuh ni bau kot belacan yg tak hilang2 ni..hehehe =)





p/s : umur yg makin meningkat ni menanda kan ajal pun semakin dekat...