Pages

Thursday, April 22, 2010

::.UmmAh TalK.::

Assalamualaikum...
hurrmmmm.... terasa nk updated sikit r pl..
Actually diri ni baru balik dr dgr talk ustaz najib dan ustaz abdul halim...
mmg best r dgr talk dr speaker yg hebat2 ni...walaupun jam d hp tunjuk pkul 12 rasa cepat r pl masa berlalu...topic yg d bincng kan pl related ngn keadaan skng cth isu sosial, tanda2 akhir zaman, merungkai maksud tua kah bumi ni??kawin muda( ramai pl yg excited ) ...n ada sentuh pasal economic..as accounting student mmg syok r dgr pasal bab2 economic ni... nk summarize ke semuanya tak larat r pl..hehehe.. tp ada 1 keajaiban dalam ceramah ni, ajaibnya mmber aku yg selalu nya akan " bermeditasi " sebentar
( tido ) tak bermeditasi pl ceramah kali ni...heran..walaupun selalunya tu perkara wajib dia bt..hahahaha... teka la sapa org nya=)...
overall mmg best r ceramah tu...byk gak info yg ku dapat..Alhamdulillah Allah pilih gak hambaNYA ni walaupn dalam kesibukn tuk persiapan exam ni...




Antara gambar yg sempat d snap...MC ( nik amin ) yg mantap MENGhandle majlis, Ustaz Abd Halim yg petah bercerita ttg economi n Ustaz bahasa Arab ku ustz Najib yg senantiasa mnceritakan 1 cerita yg menarik dan boleh amik ikhtibar...




ha ni pl sapa?? ni r tauke HPA mmu ...abg zul...sje jer nk promote.. =)



p/s : salam imtihan wahai warga university semua..All da best..doa kan sy juga k..jgn tension2... =)
sok hari jumaat ada solat hajat n sedikit tazkirah dr En. Zam kita...jumpa d sana... ;-)









4 comments:

aPiHaSe said...

sapekah orgnyer yg selalu bermeditasi memikirkan masalah umat itu...huahuah

.: F@!n :. said...

huahua...puji smacam jer org yg bermeditasi tu...anda kah org nyer????hehehehe

Aizuddin said...

meditasi tu proses pemahaman ...

dia nak memahami setiap ape yg disampaikan tu kena bermeditasi dulu....oooummmmmmm......

haaa...mcm tu...

lagi sekali....ooouuuummmmmmm

pastu pakej sekali la...yg ni...ZZZzzzzzzzz

.: F@!n :. said...

hahaha...tak boleh blah..ada pakej rupanya...den pun nk torai la...