Pages

Wednesday, October 7, 2009

::.MeRdEkA kAh Aku ??? .::

Assalamualaikum...
salam sejahtera d ucapkan pada nabi junjung kita NABI MUHAMMAD S.A.W..... Alhamdulliah terupdate gak blog ni...dah agak bersarang gak r blog ni...cam besa alasan nya kemalasan tahap melampau mealnda dri..

errrrmmm exam pun dah habis...merdeka ker aku ni???? adakah dri ni btul2 merdeka???merdeka mmg r merdka tp dri ni ttp sengsara...knp??? bt pertama kali nya ni r exam yg aku tak confident boleh pas...apatah lg nak dapat 3.3... yg plg aku nmpk FOUNDATION tak sama ngn DEGREE...
foundation stdy r last minit camner pun stil leh skor...tp kalu degree???hurrmm.....hampeh jer...jgn r mencuba lagi stdy last2 minit....
cuak2.....

ni r antara buku2 yg buat aku sngasara sepanjang exam week..





Principle Of Marketing...subjek menghafal...sume fakta...nk goreng pun ssh...ketebalan buku pun leh tahan r ..







Ni pl subject Management...paper ni r plg aku cuak..byg kan apa yg d hafal sume tak kena..frust menonggeng aku kat dewan tu...dah r hafal cam nak rak jer...buku pun cam kitab mana tah..yellow page pun kalah kot..







last paper aku..accounting...nama jer foundamental tp...aduhhh... paper ni r plg aku amik risko..ingt leh r stdy sehari b4 exam cam foundation..tp sampai jer dewan exam kpla pning...ngantok..sume ada...so dont try like this in degree again ok..




akibat tension..meja mals nk kemas..


habis jer exam.. aku n housemate ( apiz din n exo ) p kuar nk release tension r konon..statement biasa lps hbis exam...bajet nk main boling la..tgk wayang la...beli barg la..tp aleh2....





tgh mencr2 arah tempt yg ingin d tuju..kbyakn tmpt yg kami sume tak penuhi jodoh yg lama.. =)
Last2 kami p mana??? hehehe... jeng2...






cendol mamak...hehehehe...






kuar semata2 kerna ni jer..hihihih...boleh tahan la..






tp puas AT la..cendol sorg 2 mangkuk...huhuhuh...tp tak puas gak...



p/s: actually still lg tension ngn exam ni walaupun dah berlalu...Ya ALLAH ENGKAU lembut kan lah hati pemeriksa kertas ku ini... Amin ....




















2 comments:

aPiHaSe said...

senang je kot exam tu...x mencabar langsung..ak wat pejam dua belah mate je..tido terus ...hahaha

.: F@!n :. said...

ko teror kot...direct kuar awal exam kali ni ....hihihihi