Pages

Tuesday, August 25, 2009

::.SaLaM RaMAdHAn.::

Assalamualaikum....
salam ramadhan d ucapkan pada sume umat islam...moga ucapan ni tak terlambt lg d war2 kan ..yer la bru berapa ramadhan kot..kekangan masa n malas menaip menjd musuh no 1 tuk mejengah blog ni..
hari ni persamaan dgn 4 ramadhan, ada bnda yg berlaku yg membuat kan ku tersedar atas lamunan...lama dah agaknya tak rasa kecewa n kesedihan sebegini... apa dia?? hanya tuhan sj yg tahu..hampir2 air mata ni keluar dr kandangnya..tp tetp ku pendam..kekecawaan yg dah lama tak ku alami..kini hadir juga...tp seyuman d bibir menjd pelindung tuk menutup kekecewaan ini..
Ya ALLLAh beri lah kekuatan pada hambaMU ni pada bulan yg mulia ini...
munkin ada hikmahnya perkara ini berlaku pada bulan Ramadhan, dapat juga hambaNYA yg lemah dan sering melakukan kesalahn ini mendekatkn dri pada yg ESA...





14 comments:

mohamad said...

salamun 'alaik..

Moga Allah Swt menguatkn hatimu wahai sahabat.

Ujian tu akan dtg pada titik terlemah.

Fain mampu mengatasinya..

.: F@!n :. said...

syukran ya sohabat

Aizuddin said...

ada ape2 aku mampu tolg aku tolg...
aku akan support dari semua arah...
baru mantop ckit

..: nurafaz :.. said...

erm..prasan gk wajah ko len je semalam..

pe2 pun.. tabahlah menghadapinya.
hidup mmg x sunyi dari diuji..
mmg mudah bibir mahu menuturkan namun bila mahu mengaplikasikannya.. berat..
walau apa pun.. teruskan cekal dalam laluan yang telah dipilih.

~nurafaz~

.: F@!n :. said...

thanks mira n din ..ni baru dugaan kecil d uji, tp hmpir lemah d buatnya..rasa kdg2 bertuah d kelilingi sahabat cam korg..syukran jazalan..

AzwaZynal said...

hi fain.. sabar ye kalau ada masalah..
semua orang tak kan dapat lari dari masalah.. ingat...bad things happen for good reason.. namoh sedih2 lah erhh...

.: F@!n :. said...

azwa: tgh recover balik ni..thanks

~aida~ said...

walopon agak lambat aq komen...
tpi..saba je la fain...
bak kata ko...ada hikmahnya terjadi sesuatu itu...
jangan pendam sorang2 yek..
kalo ada bnde2 yang aq bole tolong..
aq tolong...
caiyok2...

senyum selalu...&_&
:)

*~*|nsy|r4h q4h|r4*~* said...

salam...
lame tak komen page ni..
kenapakah adik fain?
ade mslh hati jiwa?

ape2 pon akak doa awk tabah hadapi dugaan DIA..

tiap ape yg blaku ade hikmahnye^^
redha menerimanya okeh?^^

.: F@!n :. said...

wsalm aida n kak erma cool...tu la kadang2 benda yg terjd ni baru kita tau da hikmah nya...selalu kita dgr org ckp camtu, tp tak tau btul ker tak...tp bila dah jd kat kita bru kita tau..ada hikmah nya...thanks sume...

ainxplod said...

salam...just nak bg few words...

'Biar rebah jgn berubah, biar
terbuang terus berjuang... ujian adalah tarbiyyah dr Allah.. semakin dkt bahtera diri kpd-NYA, semakin kuat ribut taufan melanda'

anyway.. thanks 4 info2 marketing..
ye ar HOD marketing la katekan..


lg satu... mlk byk tips kan??
jgn lupe share2 ek..:D

nafisa said...

salam..
walau pon xtau pe bnde..
but just sabar je..
mungkin ade hikmah disebaliknya yg kte xtau..
or mgkn petunjuk dr Allah..
slamat berpuasa gak..=)

.: F@!n :. said...

ain n dila : thnks...kadang2 hidup ni tak pernah sunyi dr liku2...thanks...to ain masa bila pl melaka byk tips????setahu aku la cyber yg byk..smpai masuk paper lecture kna tngkap sebab trima sogokan duit dr studnt tuk pass exam..apa ceRRR???

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]nero vision, [url=http://firgonbares.net/]full software downloads[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] ms office 2003 student buy business software
pricing softwares [url=http://firgonbares.net/]Advanced Mac[/url] discount software stores
[url=http://firgonbares.net/]microsoft office 2003 basic[/url] buying software
[url=http://firgonbares.net/]buy cheap software com[/url] software distribution data store
office 2007 enterprise edition [url=http://firgonbares.net/]office org software[/b]