Pages

Tuesday, July 7, 2009

::.NeW SeAsOn EPL Will BeGaNs.::

Season 2009/2010 dah nk mula dah ...hahaha...tak sabar nk tgk ..adakah sejarah akan berulang???tp selalu nya asyik berulang jer...asyik MU jer juara...beli lah byk mana permain..belilah 10 robinho or torres skali pun, kalu taktikal tak btul tak leh bergelar juara...ha ni mest ada yg bengang ngn aku ni..rileks k..sj bg hangt sikit...
walaupun season yg akan dtng ni tanpa kelibat Ronaldo di atas padang, tp tak pa..kita kna ingt football is not individual game but it is a team game.. n pada sahabat yg serumah ku, yg myokong pelbagai team....arsenal ada, chelsea ada liverpool ada..n majorati MU da...so kalu aku kalah aku da gak back up..hehehe..ni ada sedikit gambr latest jersi dorg...see yeaahh~~







Jersi MU home...still sama tp cam ultraman la...tp bila tgk owen pakai lawa pl...huhuhu





ni pl jersi MU away...lawa gak r ...cz aku suka warna hitam n biru...juz corak dia kat dada tu tak berapa sgt..





ha ni pelik ckit...apahal jersi chelsea kali ni nmpak cam pakai jeket kecik..pastu ada zip pl kat leher tu...errr~~







ha ni aku berkenan ckit...lawa n cool...kalu ada yg t-shirt punya, aku dah tangkap dah...heheh









n seriously bg aku liverpool punya jersi away kali ni smart...munkin sebb hitam...tp aku smpai skng tak beli jersi dia sbb carlsberg ...baik punya besar terpampang kat depan baju tu..tp mmg smart la jersi ni...luv u la~~







ni jersi liverpool yg ketiga selain warna merah n hitam tu...ok gak r ..tp kalu main bola pakai bju putih mmg sngn kotor r ...guna DAIA pun tak sure hilang...hihihihi






jersi away arsenal ni...ada kolar beb...no komen sgt...tkut org rumah aku ni terasa pl...hehehe





bju ketiga arsenal...lawa n raya ni nak beli lah 1.. bg adik aku..dia fanatik gila arsenal..



p/s : to all EPL supporter the battle on field will begins.. the best team will win.. quantity of goal is not important but quality how they play the game will show they are the best...



11 comments:

AiRa's stUfF said...

pape pon Man U jg lawa...huhu

mat top said...

yeah!!!
man utd menang..
mesti nyer!!

.: F@!n :. said...

of course Man U mng...glory...glory..glory.. man utd

PeJun said...

saba bai...
man u dah kehilangan sebelah kaki...
its time for chelsea to come back !!!!!!!!!

watch out !!

.: F@!n :. said...

just i mention...football is not individual game..is a team game..setakat sorg jer pergi..so no hal la...

for chelsea...usaha tu tangga kejayaan...hehe..keep trying...

*~*|nsy|r4h q4h|r4*~* said...

ape2 daku minat liverpool!!
tibe2 sesat..hahaha...carlsberg tu spoil tulla..isk isk isk

.: F@!n :. said...

awt mint liverpool??? cara dia main ker pemain dia??hehehe...

*~*|nsy|r4h q4h|r4*~* said...

hahahaha 2 2...=P

.: F@!n :. said...

2 2 la sgt kan..ni mest pemain ni..

*~*|nsy|r4h q4h|r4*~* said...

lorh org ikhlas kasi tau die xmo caye..xpelah kan..xpe...tibe2 emo..=P

.: F@!n :. said...

tu r psl....tgk cita syurga cinta trus emo kan?? :p