Pages

Wednesday, July 8, 2009

::. MeNcaRi FoRmULa.::



Assalamualaikum...
senjak 2 menjak ni aku tgh mencr formula cam ner lah nk start stdy ...2 week ni hanya kat kelas jer stdy...hampeh btul...tu r bila masuk kelas blur...fain2..apa nak jd ni..ni sume snjak wifi ada kat rumah la..eh2 salah kn wifi pl..hehhe..exam nak dekat ni..tp main2 jer byk..kna btul kan dri ni..








ni subj akaun....adesss pening seihhh.....gatai2 tak da basic nak amik gak akuan...hehehe...apa nak wat kna struggle..org lain bolah tak kan kita tak boleh kan??Allah beri kan hamba dia kepintaran yg sama, cuma usaha n kerajinan kita jer berbeza..kna ubah ni...







ni mmber seperjuangnku...aik aleep terkatoi pl..tdo ka????aku paham ni mest tgh mghayati apa yg lecture ajar..hehehe...tak pa akan kita tempoh bersama selama 4 tahun..insyallah kalu tak da yg extend..hehehe..



p/s : kalu ada sesapa nak kongsi teknik pembelajaran sila kan yer ...mmg d galakn ....leh kita manfaat sesama..hehehe..TQ~




4 comments:

WAN HAFFIZ said...

aik??bile mase ko amik gambar ne??ak ngah khusyuk belajar tu..

.: F@!n :. said...

hahaa..ni r paparazi...ko khusyuk OTW nak tido jer hehehe

ainxplod said...

hhahah..
tulah.. aku suh duk cyber tak nak..
siap ade lecture hall. yg best 2..
cm tgk movie...
gerenti khusyuk...
heheh...
khusyuk tido....

.: F@!n :. said...

tak apa ain ..mula2 mmg cam tu ...aku akan bukti kan kt ko ain..KAMI akan tunjuk kan kat ko yg aku boleh seiring ntara koko n akedemik...see yeah ~ : -)