Pages

Wednesday, July 29, 2009

::.Di ReStoRaN IkAn BaKaR MuaRa Sg DuYuNg.::

.

assalamualaikum....
selasa lalu aku alep n apih bercadang nk p ker umbai tuk celebrate abg hamdan yg akan start berkerja d TM 1 ogos ni n abg aizam yg akan graduate tak lama g.. g pun aku dah janji kat abg aizam nk belanja...so janji mest d tepati walau selambt or secepat mana... plan asal nk p umbai tp d tukar pergi ker restoran muara sg duyung atas alsan umbai abg aizam kata dah terlalu comman nk rasa gak yg baru...time nk p tu kami kekurangn tenaga perut..so terpaksa la menjemput tenga perut tambahn...sifi n exo yg kebetulan mencr2 tmpt tuk mgisi perut...apa pun mmg best r ...walaupun harga dia agak mengancam gak..tp puas r ....




haha ni la pakar memilih ikan ....lai2..








ni r mukadimah kami b4 makan makanan utama...habis 1 dulang ni tambah g 1 dulang..hihih







time menerima nasihat tuk pilih kepah ke lokan??siput sedut??kerang?? lastly plih lokan..tp kbykn isi tak da..kulit dia jer byk..hampeh..







ha amacm meriah tak????







org yg d sambut....






org yg d sambut...







ha ni bukan org yg d sambut,ttp myambut...hihih..bessstttt...








ha ni dia tauke kita...rileks jer..kuat makan tu...








antara champion2 yg kuat makan...hahaha






apabila perut pun dah kenyang....posing sikittt...







b4 balik...cam kumpuln nasyid r pl....







bubye....



kepada teman2 ku yg tak dapat p seperti uddin, yg terpaksa batal atas sebb2 tertntu, nant kita p skli lagi...kita plan baik punya time, then melantak puas2...tp tong2 la ek..hehehe...kita hanya merancg n tuhan la yg menentukan sama ada jd or not...


p/s : kpada exco biro informasi n penerbitan, sori r lambt datang malm tu..terlebih makan ler...hehehe...congrate atas majlis yg anda kendali itu...



11 comments:

..: nurafaz :.. said...

salam.
wah3..
dr umbai ke haluan yg lbh sempurna nampak~~~

erm..
tima kasih gk dtg..
x expect pun korg nk dtg mlm tuh..
tp nape x ajk exo skali? hoho~~
ak mati2 igt dia tau..
gmbr die dlm montaj tu pun ak saje letak..bajet dia dtg~~

kpd abg hamdan :
tahniah dan selamat menjejakkan kaki ke alam pekerjaan~~

kpd abg aizam :
tahniah dan selamat grad ^_^

.: F@!n :. said...

kami mmg nak dtg pun...tp terlambt pl...yg exo tu ingt dia tau..selalunya dia r plg alert...tu r kami p jer trus pastu...

ainxplod said...

salam...
k ar faain..
ko survey ar dulu umbai tue...
aku tunggu green light dr ko je...
nak blnje aku kan??
aku tuntut janji ko b4 ko pindah mlk blik...

ainxplod said...

jap2 lg 1...
klu korg pakai bju melayu mmg dh bleh jd kumpulan nasyid dh...
aku cdgkn korg tubuh kan 1 lg kumpulan nasyid mmu....
cume tak tau laku ke tak...
wakakaka...

hamdan al-kandahlawi said...

to nurafaz :

time kasih..selamat menduduki exam2 yang bnyk lg..:P moga istiqomah and excellent in ur academic.remember

to fain :

time kasih bnyk2..to alip dan lain2..time kasih sgt2..nnti dh dpt gaji abg belanja korang plak.tp belanja popcorn jadik la ek.:p kumpul duit nak kawen.hehehe

.: F@!n :. said...

ain: aha la ain..masa bila pl aku kata nk belanja ni???bila nk belnja jer sume aim muka aku...tak belanja kata kedukt...kepala hOOOOOO....se suruh org lain belnja, dorg nak tak???dah2..tak da2...org melaka ngn org melaka jer...cyber??oppsss sory tak kenal...hahahaaha...jgn mareee....

g satu...kami tak suka publisity cam ko..b humble it more better..tak payah la nasyid2 ni kami mmg dah terkenal pun...hahahaha...

.: F@!n :. said...

ang hmdan: ni ni pop corn jer?? tak pa la pop corn tuk tender 1 setahun punya..hahaha...k cepat2 la kawin...calon dah ada kan...all da best nant..

..: nurafaz :.. said...

ain:
gempak r ain!
bagus2!

faain:
ceh~~
terkenal??
aduih~~
org mlaka ngn mlaka?
ok r tu..
faain..
kami kat DAHLIA 6
menanti dibelanja.. hoho~~

abg hamdan:
syukran..^_^
insyaAllah.

.: F@!n :. said...

taman dahlia??no hal la...duk melaka kan??/bukan cyber kan??? hahahah...ain marah...tggu dapat YTM dulu...

ainxplod said...

fain... kepala hOOOOOOOO....
dh2..ouh nie ar member ek..
mlk, mlk..
cyber? tak knl...
takpe2...


lg satu, asl ko nie perasan sungguh???
tp takpe aku fhm...
nk wat cmne...
dh sifat natural ko...

.: F@!n :. said...

ain sengal..apa yg perasaan ni??tak da kna mgena la...ko punya mulut tu...leh tahan skang ni ek... latak aku r aku nk ckp apa...blog aku...