Pages

Monday, June 22, 2009

::ALhAmDuLiLlAh.::

Assalamuailakum...
perhatian, mulai dr 23hb blog ni n ym akan kurang Online..cz aku dah d tranfer kan ker malacca...so kat rumah sewa yg ku duduk ni tak da internet g..akhirnya doa ku d makbul kan juga untuk stay d malacca...jodoh kuat kat sana kut..hehehe...selamat tggal sume yg ada d cyber terutama roomate ku Amar..hehe kna tggal sorg2 la ko...thanks to abg lokman,ain,dila,Mat top, penan, farid, nuar,Quyyum, fadzla, dila , su n sume yg ada sngkut paut ngn aku kat cyber ni la..thanks sume..n kalu da rezeki kita jumpa lg..k 2 sahabat baik aku ni nak amik ku ni...apiz n aleep..k bubye sume wahai sehabat ku d cyber ... :-)

3 comments:

nafisa said...

salam..
yer ar..dah nak pndh melaka kan..
k,all the best kt sane!!

Firol said...

Alhamdulillah..akhirnya aku mendapat nombor kegemaran aku di blog ni.....

FIROL-ESPADA NO 17
dan aku follower ke 17.....

Rugged lahh

.: F@!n :. said...

dila : trima kasih..seng2 dtg r melaka ek..


firol : pa yg best no 17 tu??