Pages

Friday, May 1, 2009

::.SeLaMaT HaRi JaDi UdDiN.::

Assalamualaikum....
ha hari ni birthday salah satu kawan baik aku kat mmu...nama dia,uddinnnnnnnnnnnnn!!!!!!
( bukan nama sebenar ) hehehe...


nama nyer Aizuddin Kamaludin...asal kelantan...duk kat termeloh pahang...masih solo myolo...hehehe..( promote ) dah besar jugak ko ek din...wah2... sori r din tak dapat bg pape,ko tau kan agak busy nk final ni...tak pa t hbis final MIRA ajak main bowling...time tu mira belanja...dia mewakili kami sume...ok kan mira???? :)

k din selamat hari lahir yg ke 19...cam pelik kan??? dah tua kita ni kan ...moga ko sukses ngn apa yg ko ceburi..ingt apa yg berlaku tu tak kan berulang..yg lepas hnya tggal sejarah dan kita patut belajar dr sejarah itu untuk mmbntu kita pada masa akan datng...yg masa akan datang ni,kita guna kn sebaiknya...Alhamdulilah tuhan masih kurniakan badan dan otak yg sihat selama 19 tahun ni... akhir kata, moga ko maju dan berjaya dalam hidup, n moga Allah merestui setiap perkara baik yg ko ceburi...

SELAMAT HARI TUA DIN !!!!!!!!!!!!!!!!







udin yg sempoi..hahaha









da gaya cam tokoh koprat tak kami???hahaha







p/s : sementara masih muda dan bertenaga ni mari lah kita menambah ilmu d dada dan beramal sebaik yg munkin..dan jgn la bila berusia kelak baru nk berubah....

10 comments:

..: nurafaz :.. said...

Aduih...
aku jugak tu..
cube ko letak nama Aida ke..
aku blnje uddin je tau..
sbb dh berjanji ngn die waktu wat prgrm dulu..
so....yg len2 tu...aku leh tlg byrkan je...
duit masing2...^_^...

pepun...slmt hari lahir...yup..dh tua..alhamdulillah..

teruskan berjuang...

Aizuddin said...

terima kasih wahai sahabat ku

.: F@!n :. said...

ooo... mira tgk tu tk nk blnja aku gak.....tak no


hal la din...

eXo said...

haha~
da tue jugak nmpk mmbe kite sorg neh...
nsib ak masih lg mude...
hehe~

..: nurafaz :.. said...

fain..:

ngeh3...
doa2 la murah rezeki kite sume....

*~*|nsy|r4h q4h|r4*~* said...

wah
bowling??????tak mahukah anda mengajak akak mu ini??huhuhuuhuhu

.: F@!n :. said...

no hal kalu tak tkut kalah..ehheheeh...

leh join ngn team pompn mira tu...dia kekurng org power tu...

jgn marh ek mira

Anonymous said...

Assalamualaikum...
Happy Belated Birthday Aizuddin...
Sorry la lambat...
Semoga panjang umur dan murah rezeki...
Dan semoga cepat mendapat calon4x isteri yg baik2 & hot2...
hahahahahahaahahahahaha...
jgn marah arr...

p/s:update la blog slalu...penat menunggu wei

.: F@!n :. said...

sory r baru habis exam tu r tak update...sapa anonymous d sana???

Anonymous said...

nama pun anonymous...jgn marah ekk...
till Then,SEE YAA...(^_^)*copy paste ayat aizuddin dlm blog dier,,,haha*