Pages

Thursday, April 30, 2009

::.Salam takziah.::

Assalamualaikum...


lepas asar td masa ak n udin naik lift..ada pak guard gtau yg foreigner yg jatuh tu dah pun kmbali ker Rahmatullah...terkejut gak ak..tp dia smpt gtau kat polis tu dia d tolak ...sejauh mana kes ni ak pun tak sure...semsa tgk keadaan dia masa jatuh tu...agak truk gak kcederaan kat muka dia...myb pndarahn yg serius kot...sama2 la kita berdoa agar rohnya di cucuri rahmat ...


Al FATIHA.......

4 comments:

hamdan al-kandahlawi said...

oh ye ke..mati dh?iskisk..

innalillah...al-fatihah,.,.

em..budak foreigner tu dari palestin..

dia mmg ada sakit mental..sblm ni mmg bljr MMU,tp dia dh quit..hantar balik palestin,tp dia dtg balik malaysia..katanya nak teman sedara dia nk masuk mmu..ngn nk tgk2 uni,. lain nk smbg belaja..

dia kenal ngn dak somalia tu dlm 1 program..then tumpang kt bilik mamat tu..

dia terjun tu pun,bukannya cubaan kali pertama..sblm ni pun dh dicuba..jd..iskisk.nak syahid pun g la jadi benteng d palestin tu ke..pelik tul.

lgpun,dak somalia tu pg tu duk dlm bilik air..dia pun konfius..

sumber dari berita yang shohih lagi benar :::

.: F@!n :. said...

tu r ..pelik r ...polis syak ada org tolak dia...kawn dia ok..nak kata kwn dia tolak tak munkin kot cz time tu kwn dia cam tak tau pape...tgk2 bwh stnd palestin tu dah berdarah...
bgus gak kalu dia jd bentng2 kat gaza tu...da gak ganjran phala syahid...pape pun kita doa la moga roh nya d cucuri rahmat...

AzwaZynal said...

ouhh...begini pengakhiran idup dia kan..
erm..

.: F@!n :. said...

tu la..hope kita ni pergi mghadap illahi dgn keadaan yg baik..insyALLAH...