Pages

Monday, April 20, 2009

::.IU DINNER.::









ni dia antara pelakon b4 nak wat persembahan...hehehe...abg din, acap, fain





ready for action !!!






muka gembira bila dapat makan. Izwan, abg din hot, apiz , abg fakrul








kelipan lampu pada malam IU dinner







Meja paling cepat habiskan makanan hehe..








walaupun cepat habis makan, tp meja kami plg byk dapat hadiah








antara muka2 yg handsome ketika itu..tp yg plg handsome yg tngkp gambar tu..hehehe







Assalamualaikum....
ha ni r beberapa pic yg sempt d ambil pada malam dinner tu...pada malam tu aku jd pelakon..samseng pl tu..hehehe...malam tu gak aku dapat lucky draw..tp bukan aku sorg jer kat meja tu yg dapat..byk g membr yg dapat...lubuk hadiah r kami ni..hehe...tp yg tak boleh blah bab teka lagu nasyid, abg din r plg menonjol..hehe..tp 1 pun tak kena..plg tak boleh blah dia dgn semgt nyer bg jwapn saleem...ade ker saleem nyayi lagu nasyid abg???aduh sakit perut duk semeja ngn abg...Nway makanan kat situ not bad r...knyng gak...



P/S : Lakonan terakhir kot abg din kat MMU ni..hope t degree sambung r kat sini k...

8 comments:

WAN HAFFIZ said...

selamat hari raya !!!!!! (REM)

zinnirah_aljannah said...

tahniah & terima kasih kerana sudi memeriahkan IU Dinner. ;) nasib baik xde anugerah pelakon terbaik, kalo tak mesti bertambah lagi koleksi hadiah meja no 15 tu~ :D

p/s: yg part saleem tu mmg xleh blah~ :P

*~*|nsy|r4h q4h|r4*~* said...

uih uih uih..oooo inila mereka2 yg duuduk di meja kamu ye dikk...=P...da tau daaaaahhh...hahaha samseng muke jambu=P..ngeh3....nyways nice acting!hihihi

HafizuddinPirus said...

Salam

Ala tak ade Best Actress Award..(hehe)
~Selalunye hero le yang dapat~

Fain, Suare nye macam Saleem lah.. Sebijik macam Si Salem.. (ai seh) Tapi tak apelah, biarlah hadiah dapat kat orang lain, sebab meja kita dah tak muat dengan hadiah..hehehe..
(kepada meja depan dan belakang kami tu jangan terase ye^_^)

Anak ayam bermain api
Anak itik menari-nari
Bila hati sudah merasai
mane lah sampai hati abg nak pergi.

HafizuddinPirus said...

Salam

Ala tak ade Best Actress Award..(hehe)
~Selalunye hero le yang dapat~

Fain, Suare nye macam Saleem lah.. Sebijik macam Si Salem.. (ai seh) Tapi tak apelah, biarlah hadiah dapat kat orang lain, sebab meja kita dah tak muat dengan hadiah..hehehe..
(kepada meja depan dan belakang kami tu jangan terase ye^_^)

Anak ayam bermain api
Anak itik menari-nari
Bila hati sudah merasai
mane lah sampai hati abg nak pergi.

.: F@!n :. said...

apiz : tu r apiz selamat c abg din tu tak cakap selamat hr raya(rem) lg pecah perut aku t..


kak zinie : thanks gak cz menjemput..tu r selamat tak da hadiah tambahn..hehe..part saleem tu mmg tak boleh blah..semangt jer ckp,cam kompem dapat hadiah pl tu...hahaha...aduh2 gawat2...



kak erma : knp ngn meja kami kak?? ada jeles ker???yer r org tu duk depan..yer r muka jambu dah pakai pun baju merah jambu...hehehhe


abg din : ha ni dia best actor kita..yer ka cam saleem abg??aduh2...lawak r ...abg mmg kering r..

aleh tak sampai at...tp nk stdy tmpat lain..jap g fain balas pantu abg...tak da idea skng..

~ZuLhAiRi~ said...

Abang Din kite mmg HOT....bukan takat saleem...dengan semangat juga beliau mengatakan...U.N.I.C....hahaha...baik punyaaa

.: F@!n :. said...

abg zul : hahaha tu lagi tak boleh blah...confident btul...hai abg zul pun boleh tahan gak...di mana ada photographer nak amik gambr di situ la ada abg gak...