Pages

Saturday, March 28, 2009

::.KeMbARa KL.::

Assalamualaikum..

actually nak post mmgu lpas tp akibt kekangn masa so hari baru da kelapangn msa...
mggu lps b4 balik ke hometome aku n da geng p r jalan2 kat KL tu...nk p low yatt sebenrnya c udin nk bli external hard disk n apis nak set up dia punya laptop..aku pl beli apa??hehe sjer jln2..
agak puas gak p meronda kL tu ..sblum tu kami p rumah alep mak dia ajak makn ...perggh sedap...yg c exo malu2 nak makn..mkn ckit jer..aku din n apis mencekik dgn sopn..hehe...lapor kot..
byk tmpat gak kami p ..tp yg tak best nyer driver2 n guard2 kat sana tak da adab langsung...sopan???? langsung tak da...kami pelancong gak(hehehe) ckp r lok2..cam ner r anggapan org luar ttg adab ngara kita yg selama ni terkenal ngn budi bahasa...aduhhh2....akibat dr skumpln rakyat malaysia cam ni hbis busuk nama malaysia...bak kata org akibat setitk sirap menitis hbis secawan jd merah....(eh da kna mgena ke pribahasa ni???) hehehe...





::.setinggi tinggi KLCC tinggi lg semangt kami.::




::.frenz.::



::.akan ku capai langit biru itu kelak.::

6 comments:

HafizuddinPirus said...

Bestnyaa.. Gaya dah macam kumpulan westlife.. Kalau bersongkok ramai2, dah boleh buat kumpulan marhaban..

Ni boleh buat kumpulan baru..Yang kat belah tengah tu dah boleh jadi vokalisnya..(hehe)

.: F@!n :. said...

hahaha....insyallh masin mulut jd r tu...abg t jd kami punya artis manager

amel036yippee said...

putih jer langit tu? mane plak biru...
tipu r. ceh!

.: F@!n :. said...

amel: tu perumpamaan la...huhu...suka bg org malu

sitisuraya said...

akak suka westlife.
haha

.: F@!n :. said...

kak su: tak pa t kami tubuh kan kumpulan westlife versi islam punya k