Pages

Tuesday, February 17, 2009

::.SaHaBaT..::

Salam...
tergerak hati ni nak update blog...semalam aku demam pening sume ada...
skng pun rasa tak ok g..tp tak pa ni sume ujian dr
Allah terhadap hambanya...munkin ni atas sebab dosa2 yg pernh aku buat..
DIA bru mguji aku sikit dgn sakit ni, tak tau la kalu azab di akhirat kelak..
semalm juga ada 1 perkara wat aku btul2 terharu...n mmg tak sngka la..rupanya ramai yg
care kat aku (terharu)...byg kan kita tgh tdo, bgun dr tido dah ada ubat...thanks alep..
pastu pl tgh sembhyg da pl hamba Allah yg mulia ni bg roti,100 plus bubur...tertnya2 gak sapa
bg ni...baik btul...rasanya tak sume tau aku demam ni...siasat punya siasat rupanya abg din bg..
thanks...
ha ni r diorg...alep(baju biru) abg din (yg pejam mata tu)...
thanks r korg..

tak lupa gak pada roomate aku sorg ni...sifi...bek punyyyeerrrr...
dia batuk2 pun tlg aku time demam...sori tak da gambar ko..yer r ko tak
nak bergambr.. tak pa t aku tngkap gambar ko senyap..opppssss...
k moral of the story aku nk ckp ni,penting nya kita pilih sahabat dalam hidp masa kini..
tak kira sush atau senang diorg ttp ada..syukur kepada Allah kerna bg hamba mu ini peluang bersahabat dgn diorg..





ha ni r abg din...bru clear muka dia..
da sesapa berkenan tak??hehe..

6 comments:

*~*|nsy|r4h q4h|r4*~* said...

assalamualaikum w.b.t..

haaaa akhirnye leh gak comment page dak kecit nih...ish3..nice2...^_^

sitisuraya said...

Oh akak terharu mendengarnya.
beruntunglah berkawan dengan orang penyayang seperti abg din.

Semoga cepat sembuh ya.:)

.: F@!n :. said...

to kak su: abg din mmg cam tu...best dapat exco cam akak n abg din

.: F@!n :. said...

to*~*|nsy|r4h q4h|r4*~*: ari tu ada prob r kak..

amel036yippee said...

tp bunyi ayat kat gambar last skali tu cam perli jek?? din! kene siasat ni~

eh? luper.... assalamualaikum~ saya penjengok-tengok-dan lihat blog yang baru..

.: F@!n :. said...

alamk abg kamel..jgn r cakap kat sini t abg din tau pl..heheheh